Wij regelen alles voor u

Een verbouwing is vaak een grote uitdaging. U krijgt te maken met vergunningen en verschillende partijen. Kies voor een professionele partner die alles voor u regelt. Wij werken met een vaste aannemer en hebben in de afgelopen jaren een fantastisch team opgebouwd van echte professionals.

Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een complete renovatie, wij garanderen u het beste resultaat!

Planning en kosten

Voor u start met verbouwen moet u weten wat haalbaar is. Wat is technisch mogelijk? Welke vergunningen zijn nodig? Is financiering noodzakelijk?

Constructiewerk

Zelfs voor kleine verbouwingen zoals het weghalen van een draagmuur, het maken van een dakterras of een aanbouw, is goed constructiewerk erg belangrijk. In eerste instantie zodat je voldoet aan de wet- en regelgeving. Maar nog belangrijker, het zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfsruimte veilig is.

Renovaties

Wilt u uw huis, woning of bedrijf renoveren of wilt u iets vernieuwen? Wij hebben de beste vakmensen geselecteerd en vinden altijd wel de beste oplossingen voor uw situatie. Wij begeleiden het volledige project volgens uw wensen en budget.

Inrichten

Van de keuze van meubelen, de kleuren van de kussentjes en gordijnen tot de lampen en dekbedovertrekken, HOME San Pedro geeft advies en brengt u desgewenst in contact met interieurstylisten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Heeft u zelf al ideeën of ergens inspiratie gevonden, wij denken graag met u mee. Alles voor een uniek en exclusief eindresultaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Laten we dan eens afspreken. Bij u thuis of ergens op een terras voor een kop koffie. Dan kunt u uw wensen aan ons uitleggen en kunnen wij u precies vertellen wat wij voor ú kunnen betekenen. Uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

info@homesanpedro.com  I  +34 66 13 28 782