San Pedro

Verbouwing complete woning

Van karakteristiek naar modern

Wij werden benaderd door een klant die een paar jaar eerder via ons een oude, maar karakteristieke Spaanse woning had gekocht. Uiteindelijk koos deze familie er toch voor het huis te willen moderniseren en schakelde ons weer in. De complete woning is vervolgens gestript. De indeling van het huis werd veranderd, vloerverwarming aangelegd en de gehele buitenruimte opnieuw ingericht, inclusief zwembad. Kortom een complete verbouwing dat vanwege de omvang wel een jaar duurde. Maar het was het wachten waard! Ook de uitbreiding van het huis hebben we daarna begeleid.

Het resultaat

De verbouwing

Onze klant deelt graag zijn ervaring

Tijdens mijn bezoek aan Estepona maakte ik kennis met Ana. Ik gaf aan misschien in de toekomst iets te willen kopen. Ze vroeg mij wat ik dan zou willen en toen ik aangaf waar de locatie aan moest voldoen, reageerde ze met de opmerking: dan heb ik iets voor jullie. Loop maar eens mee. En het klopte helemaal. De locatie voldeed aan alle wensen en toen mij vrouw belde met de vraag waar ik zat, vertelde ik haar dat ik bij de makelaar zat. Uiteindelijk hebben we het oom gekocht. Lieve Ana, bedankt voor je goede advies maar ook voor de perfecte begeleiding want er komt wel wat bekijken. Eerder dan gedacht hebben wij een leuk appartement in Estepona!

Henk F. Fennema

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Laten we dan eens afspreken. Bij u thuis of ergens op een terras voor een kop koffie. Dan kunt u uw wensen aan ons uitleggen en kunnen wij u precies vertellen wat wij voor ú kunnen betekenen. Uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

info@homesanpedro.com  I  +34 66 13 28 782