20 jaar ervaring in
San Pedro en omgeving

Over ons

In Zuid-Spanje een huis, appartement of horecazaak kopen, verbouwen of onderhouden gaat er anders aan toe dan u in Nederland bent gewend. Wij, Ana Parrilla Caceres en Chris Dijkstra van HOME. San Pedro, weten na jarenlange ervaring aan de Spaanse Costa waar mensen allemaal tegenaan lopen. Profiteer van onze kennis, ervaring en van ons uitgebreide netwerk van échte professionals! Wij hebben beschikken over een team van gerenommeerde specialisten, interieurarchitecten en onderhoudsmedewerkers. Onze vaste aannemersbedrijf doet tijdens het verbouwen van uw huis of horecazaak wél precies zoals u het wil hebben.

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, beperken we ons werkgebied tot de plaatsen Marbella, San Pedro en Estepona.

Heeft u een project waar wij u kunnen helpen?

Waarom kiezen voor home

Kwaliteit

Wij hebben beschikken over een team van gerenommeerde specialisten, interieurarchitecten en onderhoudsmedewerkers. Onze vaste aannemersbedrijf doet tijdens het verbouwen van uw huis of horecazaak wél precies zoals u het wil hebben

Van begin tot eind

Er zijn talloze vragen en overpeinzingen waar je mee te maken krijgt tijdens het zoeken naar een (tweede) woning. Wij kunnen u met onze jarenlange ervaring in dit gedeelte van Spanje bijstaan en begeleiden u gedurende het hele proces. Van de bezichtiging tot de handtekening bij de notaris.

Professionele partner

Het verbouwen van je huis staat in de top tien van meest stressvolle situaties. In Spanje kun je al helemaal tot grote wanhoop worden gedreven. Regels, vergunningen, bureaucratie, onbetrouwbare aannemers, de omgeving… Bespaar je een hoop ellende en kies voor een professionele partner die alles voor u regelt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Laten we dan eens afspreken. Bij u thuis of ergens op een terras voor een kop koffie. Dan kunt u uw wensen aan ons uitleggen en kunnen wij u precies vertellen wat wij voor ú kunnen betekenen. Uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

info@homesanpedro.com  I  +34 66 13 28 782