Uw woning in vertrouwde handen

Uw vakantiehuis is een kostbaar bezit. Met een onderhoud- en serviceabonnement bij HOME nemen wij u alle zorgen uit handen.

Controle

Met een onderhoud- en serviceabonnement bij HOME kunt u vertrouwen op maandelijkse controle van uw gehele woning. Daarbij controleren wij op een vast aantal punten, zoals; elektriciteit, sloten, ramen, lekkages en nog veel meer. Ook luchten wij de woning en worden de leidingen gespoeld. Wordt er tijdens de controle iets geconstateerd dan ontvangt u direct bericht en overleggen we met u de beste oplossing.

Reparaties en werkzaamheden

Voor reparaties of werkzaamheden in de woning heeft u wellicht geen zin of tijd. Met ons team staan wij ook dan voor u klaar. Kleine reparaties of werkzaamheden, zoals een lekkende kraan vervangen of een schilderij ophangen, worden direct door ons opgelost. Deze kosten worden apart berekend. Zijn er grote reparaties nodig, dan overleggen wij eerst met u de werkzaamheden en ontvangt u een offerte.

Contact

Heeft u een reparatieverzoek of wilt u graag dat uw woning een keer extra wordt gecontroleerd, dan belt u rechtstreeks met Ana of Chris. Wij overleggen met u wat er gedaan moet worden. Vervolgens spreken wij af wanneer het werk wordt uitgevoerd of wanneer wij de woning gaan bezoeken.

Kosten

Een onderhoud- en serviceabonnement heeft u al vanaf €39 per maand. Hiervoor controleren wij uw woning minimaal een keer per maand. Tevens staan wij voor u klaar bij reparaties of andere werkzaamheden. Deze worden altijd, in overleg, apart berekend.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Laten we dan eens afspreken. Bij u thuis of ergens op een terras voor een kop koffie. Dan kunt u uw wensen aan ons uitleggen en kunnen wij u precies vertellen wat wij voor ú kunnen betekenen. Uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

info@homesanpedro.com  I  +34 66 13 28 782