Wat doen wij als aankoopmakelaar
voor u

Het aanbod van huizen en appartementen in toeristengebieden als Marbella en Estepona is net als het aantal makelaarskantoren groot. Wil je iets kopen in de heuvels wat verder weg van de drukte met een schitterend uitzicht, of juist direct aan de kust op loopafstand van je favoriete bar en restaurant? Moet het een appartement of huis worden in een beveiligde urbanisatie, of juist niet? Is je aankoop ook bedoeld voor vakantieverhuur, of wil je er alleen met je eigen familie gebruik van maken? Ga je voor een bestaande woning die je wellicht naar je eigen wensen wil verbouwen, of kies je voor nieuwbouw? En zo zijn er talloze vragen en overpeinzingen waar je mee te maken krijgt tijdens het zoeken naar een (tweede) woning.

Wij kunnen u met onze jarenlange ervaring in dit gedeelte van Spanje bijstaan en begeleiden u gedurende het hele proces. Van de bezichtiging tot de handtekening bij de notaris.

Intake

Wij hopen altijd op een persoonlijke kennismaking waarin wij onszelf allereerst kunnen introduceren en onze vakkundige manier van werken met u kunnen doornemen. Tijdens ons eerste gesprek zullen wij aandachtig naar uw woonwensen luisteren zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw nieuwe favoriete huis wordt gerealiseerd.

Bezichtigingen

Op onze website treft u slechts een selectie van woningen die te koop staan maar er zijn er altijd meer ter beschikking. HOME zal u een aantal opties sturen die aansluiten op uw woonwensen. Geïnteresseerd in een woning? Laat het ons zo snel mogelijk weten zodat wij een bezichtiging met u kunnen gaan inplannen.

Home is not a place… it´s a feeling!

Onderhandelingen

Yes, uw droomhuis is gevonden maar hoe nu verder? N.a.v. ons uitgebreide bezichtigingsverslag kunnen wij samen met u een strategie bepalen. Wij brengen namens u een bod uit, uiteraard ook onder alle voor u relevante voorwaarden. Tevens nemen wij alle stukken door behorend bij het huis.

De Koopakte en de akte van Levering

Uw droomhuis is aangekocht! Wij nemen samen met u de koopakte en de notariële akte door. Ook gaan wij met u mee naar de belangrijkste eindinspectie van het huis en de overdracht bij de notaris.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Laten we dan eens afspreken. Bij u thuis of ergens op een terras voor een kop koffie. Dan kunt u uw wensen aan ons uitleggen en kunnen wij u precies vertellen wat wij voor ú kunnen betekenen. Uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

info@homesanpedro.com  I  +34 66 13 28 782